Het belang van selenium

Wellington School creative artsorteengaat verder dan de uitvoerende kunsten om te onderzoeken hoe Sound design Experimenten het geluidssysteem van het lichaam en de geest kunnen beïnvloeden. Geluidssystemen zijn technologieën, systemen of strategieën (tastbaar en mentaal) die gebruikt worden om het creatieve proces te vergemakkelijken. b.v. helderder ademen, uitzetten van de longen, yogachtige ademhalingspatronen of zelfs meditatie.

beoefenaars hebben geprobeerd om de effecten van slaaptekort op het Klanksysteem van het Lichaam en de geest, op de yogische ademhaling of yogische ademhalingspatronen, op creatieve processen te onderzoeken en zijn uiteindelijk met een aantal in principe veilige en praktische methoden of benaderingen gekomen die het Lichaam lijken te helpen om yogische ademhaling of yogicchanting of hoe je het ook noemt dat de ervaring van innerlijke vrede en welzijn verbetert en je gevoel van contends wellness verbetert.

De natuur biedt alles wat je nodig hebt om te gedijen

Naar mijn mening moet het menselijk lichaam alleen worden toegediend met alle steun en zorg die nodig is. Toen we " Ziek " werden, had onze medische professie al geleerd dat we meer vertrouwen moesten stellen in het " Uitwendig " behandelen van ziekte dan in het voorkomen ervan zoals God het bedoeld heeft.

Wanneer u zich niet zo goed voelt, wanneer uwothy breekt, wanneer u uw hart voelt falen. We weten allemaal dat hartaanvallen fataal kunnen zijn. Hoe zou het zijn als er een manier was om dit te voorkomen?

Lichaamsbeweging kan u niet altijd beschermen

Hartaanvallen kunnen worden veroorzaakt door een aantal mogelijke factoren. Slaapgebrek, overmatige lichaamsbeweging, hormonale onevenwichtigheid, acute hoofdpijn en herhaalde chemische afzettingen in de bloedstroom kunnen allemaal leiden tot hartinfarcten.

Ik weet zeker dat als je ook maar een beetje op het nieuws hebt gelet, een goede remedie tegen liefdesverdriet je troost zal brengen. Maar vergeet niet dat binnen enkele minuten na een aanval de schade die de bloedcalcium aan je hart kan toebrengen, al is aangericht.

Myerree, Astma en Diabetes

Deze drie kwalen kunnen alle veroorzaakt worden door een tekort aan mineralen, waarvan magnesium de belangrijkste is. Tekorten aan magnesium en andere mineralen putten de calciumvoorraden in de botten uit en zorgen ervoor dat het calcium zich naar de cellen spoedt om je te helpen je evenwicht te bewaren.

Hard trainen voor atletiek, zoals sprinter of gewichtheffer spelen, veroorzaakt de behoefte aan magnesium. Verstuikingen en kneuzingen van de botten zijn een vorm van magnesiumtekort.

Een tekort aan selenium

Het element selenium is een bestanddeel van meer dan 200 enzymen in het menselijk lichaam die verantwoordelijk zijn voor verschillende specifieke functies, zoals het elimineren van overtollige vetcellen, het produceren van energie, het synthetiseren van vetzuren, het genezen van wonden en zelfs het helpen van het immuunsysteem bij het bestrijden van virale infecties.

Een tekort kan leiden tot astma, vermoeidheid, fibromyalgie, maculadegeneratie, huidveroudering, het verwijden en vernauwen van de slagaders en verlaagt zelfs uw weerstand tegen infecties. In lijn met deze bevindingen zijn er veel ouderen met verhoogde Selenium-markeringstestresultaten.

Hoeveel Selenium moet ik precies nemen?

Net zoals er verschillende soorten jodium zijn, zijn er ook verschillende soorten selenium. Alle vormen van selenium worden uiteindelijk geabsorbeerd in de aanwezigheid van maagzuur, en de mate waarin je deze mineralen absorbeert hangt af van het vermogen van je lichaam om ze te gebruiken.

De aanbevolen hoeveelheid selenium (ADH) voor volwassenen in de VS is 10 microgram. Deze hoeveelheid is de minimale dagelijkse behoefte aan selenium voor volwassenen, mannen en vrouwen, in de leeftijd van 31 tot 50 jaar.

Voor bepaalde medische aandoeningen kan meer selenium nodig zijn dan de ADH. Dit zijn onder andere aandoeningen van de baarmoeder, leveraandoeningen, duursporters, mensen die bepaalde medicijnen gebruiken en ouderen. Zwangere vrouwen moeten er ook voor zorgen dat ze voldoende selenium innemen om er zeker van te zijn dat ze genoeg selenium binnenkrijgen om de zwangerschap volledig te ondersteunen.

Als u hoopt te profiteren van de beschermende effecten van selenium, dan moet u weten dat selenium weliswaar een positief beschermend effect heeft, maar dat het zeker niet kan worden beschouwd als een "wondermiddel". Er is zeer weinig overtuigend bewijs dat aantoont dat het nemen van meer dan 200mcg selenium per dag in de buurt komt van toxische niveaus. Lijngesprek: "kwaliteit is goed, blijf bij kwaliteit". Er is vrij veel bewijs dat aantoont dat 200mcg per dag voldoende is voor de meesten van ons.

Ik hoop dat je dit artikel informatief vindt over selenium – vooral omdat het betrekking heeft op je gezondheid. Eet veel groenten (vegetariërs), fruit, volle granen, zeevruchten, orgaanvlees en peulvruchten; en stop met het inademen van tweederangs rook. Blijf schoon, blijf gezond!