Hoe uw affiliate materiaal te promoten

Acne 243,00

benefitwkconservatMED lobbyisten Kitchener stabilisator voerde de zoekopdracht, "hoe acne te elimineren"? met meer dan 3000 links, dus het is gemakkelijk om zich te richten op een doelgroep. Mensen met vragen over acne kunnen een goede avond huidcrème aangeboden krijgen, aangezien de alternatieven voor een regime talrijker zouden zijn. Het bedrijf betaalt een zeer goede commissie op diverse acne-producten, maar er is natuurlijk wel geld mee gemoeid om de aanbiedingen te promoten.

Dit bedrijf heeft een uitstekende track record voor het leveren van relevante aanbiedingen aan onze rekening, we zijn zeer vertrouwd met veel van de goederen die we bevorderen, echter, de blote knokkel realiteit is dat ongeveer 98% van de cadeaus zijn junk, waarbij passief inkomen, voor u geselecteerd uit een database van meestal gratis proeven, en sommige van deze aanbiedingen zijn ook beschikbaar via betaalde leads die een hogere kosten van de lopende verschijning hebben. Dus sorteer de echte goede dingen van de rest en blijf bij het toepassen van de verkregen informatie om uw banksaldo elke dag te zien stijgen. Door het volgen van de een paar basisregels in het bevorderen van uw affiliate materiaal, hoe beter voor uw algemene resultaten als dit is geld dat binnenkomt dat je kunt besteden aan een dienst die u wilt binnen uw huis en nog steeds een grootste winst aan het eind van de maand.

De volgende informatie die ik hieronder heb neergezet is een samenvatting van de stappen die ik volg bij het aanvragen van het affiliate materiaal dat ik van hierboven heb geselecteerd te promoten. Ik heb geprobeerd zo gedetailleerd mogelijk te zijn zonder alles weg te geven, zodat je het kunt kopiëren en opslaan voor jezelf en het ook kunt bekijken als onderdeel van je bewijsvergaring met betrekking tot het succes van Your Way.

Stap 1

Als je al een website hebt, kies je nu gewoon een affiliate dienst die gecentreerd is rond een onderwerp waar je geïnteresseerd in bent of waar je gepassioneerd over bent. Het maakt echt niet uit welke niche je kiest, zorg er gewoon voor dat je in staat bent om het affiliate programma te promoten.

Stap 2

Uw volgende taak is het lezen van het promotiemateriaal voor het affiliate programma dat u hebt geselecteerd. Is het professioneel gedaan, en goed geschreven? Het ontvangen van commissies wordt meestal elektronisch gedaan, (e-mail is een optie) maar pro's op dit gebied zijn erg druk en zullen uw site niet onderzoeken voor een lange tijd voordat ze u aanrekenen om op hun site te verschijnen. Vraag het aan een professional die verschillende media gebruikt om zijn affiliate aanbod te promoten.

Stap 3

Als u een formulier op de startpagina hebt gebruikt om u aan te melden, moet u datzelfde formulier gebruiken dat u hebt gebruikt om uw website bij andere bezoekers te promoten. Vraag het affiliate programma welk formulier u moet gebruiken op de persoonlijke informatiepagina van een nieuwe bezoeker om het registratieproces te voltooien. U hoeft alleen de selectieve informatie die nodig is om het registratieproces te voltooien op persoonlijke informatie pagina's (die zonder een wachtwoord beveiligde stuk van informatie). U hoeft zich geen zorgen te maken over promotiemateriaal dat het affiliate programma u zal leveren.

Stap 4

Selecteer uw verkeer populaire trefwoord op Google, (probeer Google Keyword Tool) en een lange lijst van gerelateerde trefwoord zinnen. Van de laten we zeggen 'sahoo zoekresultaten, krijgen we het aantal zoekopdrachten voor elk van de zoekwoorden die de meeste zoekopdrachten heeft. Voeg deze zoektermen toe aan uw citaten, en zie wat gesuggereerd zoekwoorden zijn met een mooie grote daling in het midden van de lijst en een vrij sterke aanwezigheid op de eerste pagina van Google. (Soms kan de volgorde in de resultaten worden omgeschakeld, zodat u niet de exacte positie in de zoekopdracht te zien). Als de concurrentie je bevalt, kun je er misschien een positie voor het trefwoord op de eerste pagina van Google uitpersen, als het trefwoord rond de 10.000 zoekopdrachten/maand krijgt.

Stap 5

Als je een blog hebt gebruikt om je aanbod te promoten, bekijk dan de berichten die je hebt geschreven en aangepast sinds je de paginarank van het bericht voor het laatst hebt gecontroleerd. Dit kan u helpen vinden van de pagina rang van de post die u het meest wijzigen, als het niet opdagen u kan worden met behulp van een ander zoekwoord in de URL dan wordt weergegeven. modifactions van een blog kan worden gevonden door te controleren in uw URL zoals thishomepage.com/subject.action?link=uw-id tablet site voor een voorbeeld van URL zonder query. Bij mijn site zou ikhttp://www.blogger.com/homepage.htmlThus gebruiken, ik zou de naam van mijn blog site weten, en de page rank van deze website.

Stap 6

Als je een URL hebt gebruikt in een blog artikel die niet is aangepast sinds je de page rank voor het laatst hebt gecontroleerd, dan moet je de URL achterhalen die je moet aanpassen. Dit kan je doen door de volgende URL in te tikken op Google. Je zal de pagina rang zien in de rechter bovenhoek van het eerste resultaat in Google.

Gebruik nu uw browser en plak de volgende URL in het adresvak. U zult naar de vermelding voor die specifieke post worden gebracht. Zorg ervoor dat u wow vervangt door uw affiliate link die u hebt gemaakt in stap 3.