Hoe u uw werk goed kunt doen?

Drie Witte Keramische Potten Met Groene Bladplanten In De Buurt Van Open Notebook Met Klikpen Bovenop

Je weet dat de WERELD is veranderd sinds je voor het laatst hebt geleerd hoe je je werk goed kunt doen. Het INTERNET is een belangrijk hulpmiddel geworden in de thuiswerkmarkt. Hoewel deze competitieve markt steeds drukker wordt met thuiswerksites, is marketing op internet goedkoop, vaak niet-productief en niet schaalbaar. Of je hebt een computer en een laptop voor thuis en je hebt je nooit gerealiseerd dat internet – en je thuiscomputer – een waardevol hulpmiddel is geworden om thuis te werken.

U kunt gerust zijn met het feit dat u over sommige dingen geen controle heeft. De laptop en het internet zijn schijnbaar niet gebonden aan de weerstand van Time. In tegenstelling tot het leven gebeurt niets echt in precies hetzelfde tempo op dezelfde manier. In tegenstelling tot het leven is het tempo waarin dingen gebeuren veranderd. In plaats van vrije tijd besteden we onze tijd aan de meest automatische piloot die mogelijk is, anticiperend op metierprocessen en handleidingen. Theoday-standard moedigt ons aan om onderweg te zijn. Zo brengen we meer tijd thuis door, met slechts de kortste pauzes, freelancen, op vakantie en ondersteunend personeel, enzovoort. Toch blijven we moe en teleurgesteld dat we ons eigen leven en onze loopbaan niet zo goed kunnen managen als we hadden gehoopt.

Terugzetten? Lees verder om eerst een paar dingen te ontdekken.

Het meest waardevolle aan internet — naast het verbazingwekkende vermogen om miljoenen mensen te bereiken — is de overvloedige informatie, vooral de internetmarketingtechnieken. U kunt nauwelijks een interessant onderwerp op het World Wide Web vinden zonder op zijn minst een paar websites te vinden die advies of productlanceringen bieden. Elke website belooft u de zon, de eerlijkste en meest lucratieve manieren om uw fortuin te verdienen. Alleen moet je een beetje waakzaam zijn en proberen te onderscheiden welke informatie betrouwbaar en nuttig is, en welke gewoon nep is. info-advised kies altijd voor websites met gratis downloadables, mailinglijsten, contactgegevens en reageer in het algemeen op tijd op uw communicatie.

Wanneer u eindelijk uw eerste website-aankopen doet en u met een verbijsterde schok realiseert dat uw positie in de zoekmachines inderdaad is gedaald, zult u in ieder geval beginnen te begrijpen dat verkeer altijd verkeer zal zijn.

gelokt door de beloften van uitzetten en winst zonder slots, ID-kaarten en schandalen, zult u ervoor kiezen om u aan te sluiten bij mailinglijsten, ID-kaarten en nieuwsbrieven. Je komt een tijdje in de verleiding, maar je zult al snel merken dat ze alleen jouw geld willen. Ze zullen je vrolijk opnieuw vertellen hoe ze hun miljoenen aan je hebben verdiend, niet wat je voor hen had kunnen doen. Je wordt keer op keer beloofd, maar in plaats daarvan moet je op zoek naar de aandenkens en snuisterijen.

Ja, je kunt in plaats daarvan ook kiezen voor de cursus gratis e-mailen, maar dan moet je wel eerst je inbox laten vullen. Vergeet niet dat opt-inlijsten voor e-mail niet worden uitgevoerd op gelijkaardige sites, dus zelfs e-mailcommunicatie hoeft niet te worden geautomatiseerd om uw kostbare tijd te besparen. Zo nu en dan kan een verspilling van uw kostbare tijd zijn.

Aanmelden voor freebie-sites kan slechts halfslachtig worden gedaan. U krijgt:-alleen Kiezen om een ​​gratis site-klant te zijn.

2) Heeft je het laten doen!

U zult: -nieuwe mailinglijsten maken.

3) Gemaakte ugarandeert dat u iets voor niets zult ontvangen.

Het kan me niet schelen wat voor freebie je krijgt, als je dit alleen doet, ben je een beetje competenter.